Skip to main content
Raspberry Jam

Tercera edició de la Raspberry Jam Barcelona

Hola a tothom! Un any més, aprofitant la proximitat del Pi Day (14/3), celebrarem la tercera Raspberry Jam de Barcelona el dissabte 11 de Març.

Raspberry Jam Barcelona 2017

Aquest any la Raspberry Jam es celebrarà a Soko Tech, al barri de la Sagrera de Barcelona, durant un dia ple de xerrades i tallers gratuïts per a tots els nivells.

Podràs trobar des de xerrades d’iniciació per a usuaris novells, fins a tallers especialitzats orientats a les persones que ja tenen experiència prèvia en l’ús de la Raspberry Pi.

Programa

Raspberry JAM
Raspberry JAM

Taller de controlador arcade amb Raspberry Pi

Aquest any, però, tenim una sorpresa increïble : un taller especial de 3 hores on podràs construir i endur-te a casa un controlador arcade per a 2 jugadors de fusta que inclou:

  • 2 Joysticks i 6 botons per jugador
  • 4 Botons de control
  • 1 driver controlador
  • Cablejat
  • 1 Raspberry Pi 3
  • 1 Tarja SD de 8Gb amb la imatge de RetroPie preparada per funcionar
  • Materials per l’estructura de fusta

Amb tots aquests components podràs disfrutar dels milers de jocs que permet la distribució RetroPie com si estiguessis jugant en una maquina recreativa, únicament connectant el controlador a la corrent i a un televisor o monitor mitjancant HDMI o DVI.

El taller te un màxim de 10 places disponibles, i un preu (que inclou tot el material esmentat anteriorment) de 180 Euros amb una oferta de 150 Euros per a les primeres 3 reserves.

Raspberry Pi controller arcade
Raspberry Pi controller arcade

En breu anirem publicant la llista restant de xerrades i tallers.

Si voleu assistir a la Raspberry Jam, reserveu la vostre entrada (gratuita) o la plaça al taller especial al enllaç seguent:

https://www.eventbrite.co.uk/e/tercera-raspberry-jam-barcelona-2017-tickets-31597686531

Leave a Reply

%d bloggers like this: